Går efter de bedste priser på maler og tømrer i Århus

Hejsa drenge og piger, hvad har i gået og fordrevet tiden med, i mens jeg har været på ferie i Thailand ? Jeg kan se at der har været meget aktivitet siden sidst jeg loggede på så i har da ikke sovet i timen kan jeg se på det hele.

Jeg har fået lyst til at male mit rækværk i en flot hvid maling – det kommer til at se super flot ud ved jeg – og hvordan ved jeg så det ? Jamen jeg har set nogle tips og triks på internettet om hvordan en klat maling på gamle ting kan give det helt nyt liv så længe man bruger hvid maling. Det kunne også være at jeg bare skal finde de bedste priser og tilbud på maler i Århus her. Det er nemt og hurtigt i hvert fald!

Er der nogen som har handlet der før ?

Jeg glæder mig helt vildt til at kunne komme i gang med det og se det færdige resultat bare stå og glanse i den danske sommer ! Det bliver SÅ hyggeligt at se på og jeg vil også holde en have fest så jeg ligesom kan indvie projektet og indvie sommeren ikke mindst. Ellers er der også naboerne der kommer og spørg hvor jeg dog har købt denne flotte hvide maling med glans henne, hehe – så skal du se at der kommer gang i nabolagets stakiter og rækværker – det smitter jo af den slag ikke sandt.

Jeg håber nogen kender dem og kan sige noget godt for jeg overvejer kraftigt at købe min maling hos dem – så alle informationer er en hjælp, tak.
Min dag startede med at jeg stod ud af sengen for at gå på toilettet men kunne se at døren stod åben med lyset tændt – det bliver nok dyrt i længden hvis ikke jeg snart lærer det, ha ha ha

Jeg har gået og tænkt lidt på at få lavet en facaderens i Århus, hvor mit andet hus ligger. Er der nogen af jer som kan anbefale en god murer eller et firma som tilbyder dette ? Hvis i ved noget så skriv endelig for jeg elsker at høre om andres oplevelser af deres facaderens service. Det trænger hverfald til det snart. Måske bare jagt efter de billigste tilbud på tømrer i Århus.

Nu står solen snart op og jeg er da også ved at blive ret så sulten – heldigvis har jeg handlet godt ind så jeg ikke skal længere end til mit køleskab.

Husk at hav en god dag,